edward-howell-VlTJdP8ZY1c-unsplash.jpg

GRO KURSUSUDBYDERNE

 

OM GRO KURSUSUDBYDERNE

GRO Kursusudbyderne er en virksomhed, som ønsker at udbyde kurser inden for det familiepsykologiske fagområde til psykologer og andre relevante faggrupper. Vi synes, at det skal være lettere at dygtiggøre sig inden for feltet, og derfor ønsker virksomheden at gøres kurserne let tilgængelige, med de dygtigste undervisere på området og til en overkommelig pris. Vi vægter høj faglighed og derfor søges kurserne ligeledes forhåndsgodkendt hos Dansk Psykologforening på psykologernes specialistuddannelse.

Gro Kursusudbyderne udbyder desuden et mere praksisorienteret kursus for pædagogisk personale i institutioner og kommuner om barnets følelsesmæssige udvikling og de optimale rammer for en tryg tilknytning. Se mere nedenfor. 

KOMMENDE KURSER

Skærmbillede (6).png

6-DAGES KURSUS OM EFTERFØDSELSREAKTIONS HOS MØDRE OG FÆDRE

Opstart: 21 januar 2021 online eller i Odense

Vil du gerne fordybe dig i hvad en fødselsreaktion helt præcist er, forstå hvilke andre psykiske udfordringer der grænser op til en fødselsreaktion og blive skarp på hvordan en fødselsreaktion kan behandles? Vi har den fornøjelse at kunne invitere jer til det første danske 6- dages kursus for psykologer i emnet fødselsreaktion, med Danmarks førende forskere og klinikere inden for emnet.

Læs mere

KONTAKT

+45 51917140 / +45 26227260

Tak for din indsendelse!